CON-SENT ADR
appropriate dispute resolution

Le Manifeste Con-sent

Conflicten en disputen zijn van alle tijden: waar mensen samenkomen, ontstaan verschillen. Al te vaak wordt voor de oplossing van conflicten toevlucht gezocht in een tijd-, energie-, en geldverslindende gerechtelijke weg. Dat kan uw core business gevaarlijk in het gedrang brengen.
Wij geloven dat – in de meeste gevallen – partijen er alle belang bij hebben de controle over de situatie niet uit handen te geven. Het oordeel van een derde partij, namelijk de rechter, zal niet altijd door alle partijen als “juist” of “rechtvaardig” worden beschouwd.

In geschillenregeling verwijst de term ADR in de regel naar alternative dispute resolution, waarbij alternative staat voor een alternatieve weg ten opzichte van die via de Rechtbank. Bij Con-Sent ADR denken wij in de eerste plaats aan wat geschikt en passend is, m.a.w. appropriate.

We streven ernaar om ondernemingen, organisaties, instellingen en individuen efficiënt bij te staan bij het oplossen van hun conflicten. Hier slagen we in dankzij het leveren van creatieve, grondige, accurate en effectieve bemiddelingsoplossingen. Zo kan iedereen vooruit.
We engageren ons om voor alle partijen even hard te werken; met respect en welwillendheid; door open communicatie en samenwerking. Wij empoweren partijen en maken hen meesters van hun lot*.”

*vrij naar Invictus, door William Ernest Henley

Georges Hanot MSc

Wanneer mensen me vragen wat ik doe, zeg ik meestal dat ik “twee petten” heb. Aan de ene kant begeleid ik bedrijven – en de mensen die hen bemannen – over hun groeipad, en maak ik ze tegelijkertijd zo toekomstbestendig mogelijk. Management, bedrijfskunde en economie zijn immers mijn primaire achtergrond.
Dit hier is mijn andere “hoed”; De Con-Sent ADR-praktijk.
Mensen verbinden en gemeenschappelijke interesses ontwikkelen was altijd al een rode draad in mijn carrière. En omdat mijn op samenwerking en interesses gebaseerde benadering mij tot een succesvolle onderhandelaar en conflictmanager had gemaakt, besloot ik ongeveer 10 jaar geleden om mijn kennis te verdiepen en mijn ervaring in dienst van anderen te stellen. Lees meer.

Expertise

Mon écosystème

In verschillende situaties en omstandigheden kan men alleen performant zijn wanneer men vertrouwt op een effectief netwerk van relaties.
Of het nu gaat om samenwerking op specifieke gebieden van de praktijk, of door open grenzen, doorlopend leren en lopend onderzoek; Ik ben verstrikt in een levendig netwerk van gelieerde partners en organisaties waarvan de gespecialiseerde vaardigheden en middelen waarde toevoegen aan mijn werk. Lire plus.


Copyright Con-Sent 2018 – Tous droits réservés